Reteaua de canalizare, furata in totalitate, intr-o localitate din Gorj. Hotii au devastat si statia de epurare

0
96

Hotii au furat reteaua de canalizare, inclusiv gurile de canal, dintr-o localitate din Gorj. Aceasta a fost construita cu fonduri europene, in urma cu sapte ani, timp in care locuitorii nu au vrut sa se racordeze, din cauza taxei.

Sistemul de canalizare a fost infiintat in urma cu sapte ani, insa nu a functionat niciodata. Hotii au inceput sa fure din retea in urma cu un an si au ajuns sa dispara si gurile de canal, scrie Digi24.ro.

Localnicii avertizeaza ca in prezent este problema cu statia de epurare, care nu este pusa in functiune. “Si pe aia au devastat-o”, marturiseste un cetatean.

Furturile au fost reclamate la Politie, unde se fac cercetari intr-un dosar penal cu privire la infractiunea de furt.

Sistemul de canalizare din satul Bobaia, comuna Aninoasa, judetul Gorj, a costat 300.000 de euro, bani proveniti din fonduri europene.

Mai puteti citi:

 • Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: “Vi-i las aici cu nume si chip”
 • Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: “Am dat examen in engleza, in Ucraina”. Cum arata documentul
 • Cum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubit
 • Marian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: “Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?”
 • Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu “razboiul gunoaielor” din Sectorul 1
 • Source

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here