Robot care face angajari, lansat in Romania

0
265
Screenshot from 2021-05-11 13-46-04.jpg

Recrutorii au o mână de ajutor importantă în a găsi cei mai potriviți candidați pentru joburile disponibile în companiile lor, iar capacitatea și viteza de recrutare crește semnificativ.

Dora aduce joburile în fața celor în căutarea unui loc de muncă în mediul online, în social media, unde românii petrec în medie 2 ore și 16 minute zilnic, și au libertatea de a parcurge interviuri de angajare. Interviurile cu Dora durează în medie între 4-6 minute.

Fă cunoștință cu Dora, viitorul interviurilor de angajare.


Dora este un robot de recrutare cu un ecosistem clar definit, venind atât în ajutorul candidaților, cât și în ajutorul recrutorilor. Iată ce a realizat Dora, robotul de recrutare până acum, în cifre:

  • 762.913 interviuri realizate de Dora, robotul de recrutare, dintre care 526.508 interviuri în România

Ce face Dora, robotul de recrutare pentru cei în căutarea unui loc de muncă?

  1. Îi scapă de frustrări: în vreme ce majoritatea site-urilor cer aplicanților să completeze formulare cu nenumărate informații, Dora adresează doar întrebări specifice jobului în cauză.
  2. Disponibilitate 24/7: candidații au libertatea de a susține interviurile online oricând, și de oriunde doresc ei.
  3. Feedback rapid: în vreme ce unui recrutor îi este greu să dea un feedback fiecărui aplicant în parte, Dora, robotul de recrutare o va face de fiecare dată, fără excepție. Astfel, orice candidat va știi dacă este potrivit pentru job, sau nu.
  4. Salvează timp: un interviu cu Dora durează între 4-6 minute și cu un feedback primit instant.
  5. Bias free: Tehnologia nu discriminează și oferă candidatului garanția că a fost selectat pe baza criteriilor profesionale.

Noua pagină dorathebot.ro include joburi ale companiile de top din România și Europa, iar interviurile preliminare sunt coordonate de Dora, robotul de recrutare.Paginile și interviurile cu Dora sunt disponibile în limba română, engleză, poloneză, olandeză, franceză, germană și portugheză.

De mai bine de 10 ani, membrii echipei Happy Recruiter au coordonat echipe de recrutare de volum mare, pentru clienți locali și internaționali, atât pe blue cât și pe white collar. 
Source