ROMAERO Băneasa va găzdui SAGA Festival

0
425

După doi ani în care fiecare detaliu a fost pus la punct cu multă atenţie şi răbdare, astfel încât fanii să poată avea parte de un eveniment muzical memorabil, au mai rămas numai trei săptămâni până când SAGA Festival îşi va deschide porţile publicului, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Participanţii vor fi martorii unui show audio-video unic şi se vor bucura de unii dintre cei mai mari artişti ai muzicii electronice din lume, în timpul celor trei zile de festival, în Bucureşti, în perioada 10-12 septembrie 2021, la ROMAERO.

Un spaţiu complet nou pentru ediţia din 2021

În urma unei analize atente şi luând în considerare fiecare aspect care ţine de contextul actual şi de dinamica evenimentelor din această perioadă, reprezentanţii SAGA, împreună cu Primăria Municip-iului Bucureşti, au luat decizia de a schimba locul de desfăşurare a festivalului, din Parcul Izvor în ROMAERO, localizată în imediata apropiere a Aeroportului Internaţional Băneasa, se menţionează în comunicat.

SAGA Festival a primit oficial undă verde pentru desfăşurare, spre fericirea participanţilor, a artiştilor şi a organizatorilor.

SAGA va aduce, în septembrie, o serie de show-uri spectaculoase, super efecte pirotehnice, de-sign-uri extraordinare, un concept unic în România şi un line-up format din unii dintre cei mai buni artişti ai muzicii electronice din lume precum Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz şi mulţi alţii.

Pe lângă artiştii internaţionali, artişti români vor fi de asemenea prezenţi pentru a le oferi festivalieri-lor concerte explozive.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziţionate de aici, cu opţiuni AG şi VIP disponibile. SAGA colaborează şi cu Festicket, pentru a oferi opţiuni cât mai bune de pachete care includ transport şi cazare. Acestea pot fi achiziţionate prin intermediul site-ului oficial.

SAGA Festival anunţă şi faptul că a încheiat un parteneriat cu OK Medical, cel mai mare centru de testare COVID din România, pentru a asigura siguranţa participanţilor şi a le oferi totodată discount pentru testele COVID.

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opţiunile de mai jos:

– un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore

– un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore

– un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni

– un certificat digital de vaccinare

Source