Simona Halep s-a retras și din turneul de la Stuttgart, din cauza problemelor de la umărul drept

0
209

Cu numai trei zile de antrenamente lejere fără să forțeze umărul drept accidentat, Halep a decis să nu joace la Stuttgart, unde ar fi trebuit să evolueze în sală și pe o suprafață cu zgură rapidă și teren dur, precum cimentul.

SIMONA HALEP: “Nu pot să spun că sunt foarte pregătită pentru ceea ce urmează, dar plăcerea de a juca pe zgură e foarte mare și tot timpul mă motivez parcă mai bine”.

Retrasă de la Doha, Dubai și Stuttgart, plus abandonul de la Miami, Simona nu-și face griji că ar putea fi amendată de WTA cu 25.000 de dolari din cauza acestor decizii:

SIMONA HALEP: “Exclus! Dacă se analizează de câte ori m-am retras eu, o să se ajungă la o concluzie – că nu m-am retras de foarte multe ori”.

Special pentru Halep, România a cerut schimbarea suprafeței de joc pentru barajul “Fed Cup” de la Cluj, dar Italia nu au acceptat să se joace pe zgură, ci pe ciment, cum inițial hotărâse chiar Simona:

SIMONA HALEP: “Faptul că a fost pe hard, acolo, ne-a împiedicat un pic, dar sper să joace bine fetele și să câștige meciul. Sunt în stare să facă acest lucru”.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here