Simona Halep se antrenează în Dubai, în așteptarea procesului în cazul de dopaj

0
73

Simona Halep se antrenează în Dubai cu un libanez angajat de Patrick Mouratoglou la academia lui din Jumeirah. “Nimeni nu îi va putea da înapoi Simonei lunile sau anii în care i se interzice să joace tenis” – acuză Ion Țiriac, atât pe avocații anagajați de sportivă în cazul de dopaj, cât și tribunalul londonez care întârzie audierea fostului număr 1 mondial.

13 Ianuarie 2023, 19:48 (actualizat 14 Ianuarie 2023, 14:14) Știrile TVR |

Fostul lider mondial se antrenează la Dubai cu Giovanni Sanaha, antrenor libanez angajat de Patrick Mouratoglou în academia lui de la Jumeirah.

“Ea, de bine de rău, e la sală în fiecare zi, dă cu racheta în minge și mai vrea”, pune fostul jucător Ion Țiriac.

Simona Halep nu a mai jucat din septembrie, de la US Open, când a fost eliminată încă din primul tur de o ucraineancă venită din calificări.

După ultimul Grand Slam al anului, sportiva noastră și-a luat o pauză mai lungă, iar la sfârșitul lui octombrie a anunțat vestea-șoc care a bulversat lumea tenisului: a fost găsită pozitivă la Roxadustat, la un test anti doping făcut chiar la US Open. Simona a fost suspendată provizoriu din circuit, iar acum este în așteptarea unui verdict.

„2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!”, a scris fostul lider WTA pe rețelele de socializare la începutul noului an. Reacțiile au apărut imediat, iar printre cei care au comentat a fost și actorul Andi Vasluianu, care a scris: „Deasupra norilor e soare!”. Răspunsul Simonei Halep a fost unul optimist: „Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”

(w460) Simona Hal

Între timp, Simona a postat imagini cu ea în sala la antrenament, iar în ultimele zile, de la antrenamente în Dubai.

CITIȚI ȘI:

Ion Ţiriac: Simona Halep este de apărat în procesul de dopaj, dar avocații ei sunt lenți

Avocați ai tribunalului Sport Resolutions, unde va fi audiată Simona Halep, spun că sportiva poate invoca sabotajul sau contaminarea mâncării, în cazul acuzațiilor de dopaj

Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj. Avocat Sport Resolutions: Investigația a luat sfârșit. Simona Halep are la dispoziție 20 de zile să conteste actul de acuzare sau să încheie un acord de recunoaștere

Preşedintele WTA: ”Nu aş pune niciodată sub semnul întrebării integritatea Simonei Halep”

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here