SkyTower și Ambasada Republicii Coreea semnează prelungirea contractului pentru șapte ani

0
326
skytower.jpg

Ambasada Republicii Coreea în România a semnat prelungirea cu șapte ani a contractului de închiriere pentru sediul instituției, situat la etajul 33 al clădirii de birouri SkyTower.

Sediul Ambasadei acoperă un întreg etaj al clădirii, cu o suprafață de 1.157
m2 și priveliște panoramică asupra Bucureștiului.“Extinderea contractului pentru o perioadă de șapte ani demonstrează angajamentul nostru față de un parteneriat pe termen lung. În ciuda unui an dificil, cu presiune asupra activității operaționale, ne bucurăm de mai multe prelungiri de contracte de închiriere semnate sau în curs de negociere. Mai mult, avem noi veniți care se alătură portofoliului nostru de chiriași” – Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România, compania care deține și administrează SkyTower.Alături de extinderea parteneriatului cu Ambasada Republicii Coreea în România, SkyTower a semnat în ultimele luni și alte prelungiri ale contractelor de închiriere pentru o suprafață totală de 1.160 m2.

În 2021, SkyTower a obținut certificarea LEED Platinum pentru operațiuni și mentenanță și certificarea COVID-Compliant.

De asemena, în lista de facilități ale clădirii se numără acum și stațiile gratuite de încărcare pentru mașinile electrice ale chiriașilor.

Mai mult, lobby-ul SkyTower este în prezent în curs de modernizare și renovare completă; prin reconvertirea spațiului dintre parter și etajul 1, este amenajat un centru de evenimente cu amfiteatru. Spațiul verde în aer liber este, de asemenea, în curs de reamenajare și va fi reproiectat sub forma unei grădini urbane dedicată comunității.SkyTower este cea mai înaltă clădire din România. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare.

Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă. SkyTower este prima și singura clădire din România certificată până în prezent LEED Platinum pentru operațiuni și mentenanța clădirii.

De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit un punct de reper al orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu. Source