SORIN GRINDEANU: ‘Modernizarea DN71 între Bâldana şi Târgovişte poate începe’

0
70

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă astăzi că modernizarea DN71 între Bâldana şi Târgovişte poate începe, după ce CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea şi modernizarea acestui sector de drum naţional cu o asociere de firme din Turcia, relatează News.ro.

“Modernizarea DN71 între Bâldana şi Târgovişte poate începe! CNAIR a semnat astăzi contractul pentru proiectarea şi modernizarea acestui sector de drum naţional cu o asociere de firme din Turcia.

Constructorii au la dispoziţie 869,18 milioane de lei (fără TVA), asiguraţi din fonduri europene şi 34 de luni (12 luni pentru proiectare şi 22 luni pentru execuţie), pentru finalizarea lucrărilor pe cei 44,13 km”, a scris ministrul pe Facebook.

Sorin Grindeanu precizează că acest contract prevede lărgirea la 4 benzi a DN71 pe sectorul cuprins între Bâldana şi Târgovişte, dar şi construirea ori modernizarea a 4 poduri şi a unui pasaj.

Potrivit CNAIR, contractul a fost semnat cu Asocierea ESTA INSAAT SANAYI LOJISTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI – S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. – GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, cu preţul de 869.183.617,08 lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor este de 5 ani.

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here