Șoșoacă, scandal în fața Spitalului Marius Nasta, după incendiu: ”Domnule Voiculescu, câți oameni să mai moară până vă dați demisia?”

0
214

Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui ventilator aflat pe unitatea mobilă ATI de la Spitalul Marius Nasta. Fumul a fost văzut în jurul orei 22.30 și au fost alertate autoritățile.

În interiorul unității se aflau șapte pacienți COVID. Pacienții au fost evacuați și probabil au fost mutații în alte spații. Șeful DSU, Raed Arafat, a spus că, din primele informații, nu a fost vorba despre un incendiu. El a vorbit despre cinci pacienți intubați și doi pe ventilație non invazivă.

Diana Șoșoacă a ajuns la Spitalul Marius Nasta și a început să îl ia la întrebări pe ministrul Vlad Voiculescu.

”Domnule ministru, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia. Vorbiți de decență când tot poporul vă cere demisia și nu ați avut decența să răspundeți la solicitarea poporului român? Cum vă simțiti când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră. Nu vă simțiti vinovat pentru cei 22 de morți de la Balș?” a țipat senatoarea Șoșoacă spre ministrul Voiculescu, care a fugit de ea, înconjurat de bodyguarzi.

”Voi face plângere penală pentru că am fost bruscată!” a spus senatoarea după ce gărzile de corp din curtea spitalului nu au lăsat-o să ia legătura cu ministrul Vlad Voiculescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here