Structură misterioasă pe fața nevăzută a Lunii: Descoperire făcută de roverul din China VIDEO

0
246

Marti, 07 Decembrie 2021, ora 02:33

163 citiri

În explorarea craterului Von Karman de pe partea îndepărtată a Lunii, roverul Yutu 2 din China a fotografiat o structură misterioasă, un obiect extraterestru ciudat, la orizont. Imaginea trimisă pe Pământ dezvăluie o ”colibă” neobișnuită, dar experții cred că ar putea fi un bolovan uriaș, provenit dintr-un meteorit.

Roverul lunar va călători în viitor pe suprafața satelitului nostru, pentru a face noi investigații și cercetări destinate oamenilor de știință, potrivit publicației britanice Daily Mail.

Un site afiliat Agenției Spațiale din China s-a referit la structura fotografiată de roverul Yutu 2, sub formă de cub, drept o ”colibă misterioasă”. Vehiculul spațial a sosit cu prima navă cosmică de pe Pământ, care a aterizat vreodată pe partea întunecată a Lunii, în urmă cu aproape trei ani.

Un faimos fizician britanic trimite un avertisment lumii: ”Sfârșitul timpului este inevitabil” VIDEO

Această parte a satelitului natural al Pământului, care se află la o distanță de 384.400 de kilometri de planeta noastră, nu este niciodată vizibilă de pe Terra, iar înainte de misiunea Chang’e 4 din China, nicio altă sondă spațială nu a ajuns acolo.

Descoperire istorică a fizicienilor de la Harvard: O nouă stare a materiei, nemaivăzută pe Pământ VIDEO

Fără îndoială misterul legat de ciudata structură de pe partea întunecată a Lunii nu va fi prea curând descifrat, până când roverul Yutu 2 se va apropia mai mult de obiectul fotografiat.

Dar acest lucru se va putea petrece peste două-trei luni, când roverul își va relua activitatea pe solul lunar. Asta se datorează faptului că Yutu 2 este oprit pe durata nopții lunare, neputându-se alimenta cu energie solară, în acest timp, conform Science Alert.

Citeste si:

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here