#TeamRomania. Canotorii Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă vor să se întoarcă cu aurul de la Tokyo

1
197

Din 23 iulie, TVR va transmite în direct peste 200 de ore de competiții la care s-au calificat sportivii noştri. Canotajul a adus până acum în palmaresul țării noastre nu mai puțin de 38 de medalii olimpice.

14 Iulie 2021, 21:01 |

După mai bine de un deceniu de absență de pe treapta întâi a podiumului la Jocurile Olimpice, canotorii români merg în Japonia mai motivați ca niciodată să câştige. În proba de dublu rame masculin, doi suceveni vor ca barca lor să alunece spre aurul suprem în sport.

De ani buni, luciul apei este pentru Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc locul unde se antrenează pentru performanţă la cel mai înalt nivel. Din 2017 vâslesc împreună spre succes în aceeași barcă.

Ciprian avea 13 ani când punea în cui ghetele de viitor fotbalist pentru a deveni canotor.

Apropierea de canotaj a fost o provocare și pentru Marius Cozmiuc.

Motivați au fost și anul trecut, în pandemie, deși antrenamentele erau mai grele ca niciodată, în izolare și cu dor de cei dragi. Sacrificiul a fost însă răsplătit cu o medalie de aur la Campionatele Europene. În Japonia, Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc reprezintă România la canotaj, în proba de dublu rame.

100 de sportivi români vor concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo care încep pe 23 iullie. TVR va transmite peste 200 de ore de competiții de la cea mai importantă întrecere sportivă din lume.

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

ŞTIRILE ZILEI

Source

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here