TENIS Marius Copil, înaintea meciului România – Peru, din Cupa Davis, de la Cluj Napoca: Sper să avem și niște oameni în tribune, în sala asta frumoasă

0
159

România a pus gând rău peruanilor, ca să ajungă între primele 18 naționale din „Cupa Davis”. „Încă îmi caut forma de vârf !” – pretinde Marius Copil, la final de sezon.

24 Noiembrie 2021, 22:37 (actualizat 24 Noiembrie 2021, 23:00) |

Nominalizat contra Peru-lui pentru a 20-a oară în 12 sezoane de joc pentru România, Marius Copil nu a mai pierdut un meci de simplu de 2 ani și jumătate în “Cupa Davis” și visează să ducă naționala în “Grupa Mondială”:

MARIUS COPIL: „Eu mă simt bine, am început să mă acomodez, mă bucur că avem din nou șansa să jucăm în sala asta frumoasă și mare. Și sper să facem cumva să avem și niște oameni în tribune, pentru că e păcat, e o sală atât de frumoasă și putem avea spațiu între oameni și s-ar putea să se facă totul în siguranță. Să vină niște oameni să ne susțină, pentru că, totuși, jucăm un meci al României contra lui Peru și e un meci foarte important pentru noi”.

Invincibil la “dublu” în “Cupa Davis” din februarie 2017, când a pierdut în fața fostului său partener, Max Mirnyi din Belarus, Tecău nu ascunde ce așteaptă de la Frunză, Boitan și Paloși, ultimii doi debutanți pentru România:

HORIA TECĂU: „Aștept de la ei să fie mai responsabili, mai maturi, cât mai repede, pentru că sunt jucători talentați și au potențial să ajungă departe”.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here