Webhelp Romania are un nou CEO, Razvan Patrunoiu

0
229
rp.jpg

Răzvan Pătrunoiu a fost numit Director General al filialei locale a Webhelp. Din poziția sa actuală, Răzvan va conduce cele patru birouri Webhelp din România, cu o echipă de 2.300 de persoane în București, Ploiești, Galați și Iași

El îi succede Ralucăi Leonte, care a ocupat această poziție din martie 2017, și care a devenit Head of Global Delivery and Transformation pentru Webhelp, alăturându-se comitetului executiv al grupului.

Pătrunoiu, în vârstă de 44 de ani, are o experiență de peste 20 de ani în diverse industrii – BPO, private equity, FMCG și Telecomunicații – și a supervizat operațiunile ca Managing Director al Samsung Electronics SSC Europe, Ascenta Management, Accenture România și Tchibo România.

Răzvan Pătrunoiu este licențiat în economie, cu specializare în Finanțe Bănci.

Webhelp este în prezent deținut de conducerea sa și Groupe Bruxelles Lambert (Euronext: GBLB), fond de investiții global de top, începând cu noiembrie 2019. Înființată în anul 2000, Webhelp România este primul hub multilingv, cu 24 de limbi utilizate în cele peste 60 de proiecte operaționale și primul hub digital din cadrul grupului. Webhelp România a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 126,48 milioane de lei.

Source