A luat Simona Halep substanța interzisă pe cale sexuală? Un om apropiat tenismenei a spus lucrurilor pe nume

0
85

Sambata, 05 Noiembrie 2022, ora 12:26

702 citiri

Vestea șoc că Simona Halep a fost prinsă dopată a căzut ca un trăznet peste lumea tenisului și a dat naștere multor întrebări.

Tenismena din România a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă, numită roxadustat, în timpul US Open și a fost suspendată provizoriu.

Omul alături de care Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon, Daniel Dobre, a primit o întrebare delicată, legată de viața intimă a sportivilor.

“Se poate transmite substanța interzisă pe cale sexuală?”, a fost întrebat tehnicianul la Digi FM.

“Nu, nu! Este exclus! Din ce știu eu și din punct de vedere fiziologic și din ce am vorbit cu doctorii, este exclus! Nu ai cum! Sunt medicamente care sunt luate pe cale orală, care ajung în stomac și de acolo se duc mai departe”, a răspuns Daniel Dobre, antrenor concediat de Simona Halep după Australian Open 2022, la Digi FM.

Dayana Yastremska, o altă tenismenă prinsă dopată, a spus în timpul audierilor că a luat substanța interzisă în timpul unei partide de sex cu iubitul.

Ucraineanca a fost testată pozitivă cu mesteleron, însă a scăpat de suspendare după ce a prezentat această scuză în fața judecătorilor.

Citește și:

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here