Detalii din procesul Lidiei Buble. Vedeta recunoaște că a dat șpagă. Reacție neașteptată a polițistei

0
64

Vineri, 04 Noiembrie 2022, ora 12:32

349 citiri

Cântăreața Lidia Buble (29 de ani) se confruntă cu procesul care i-a fost intentat de DIICOT pentru dare de mită, după ce ar fi încercat să corupă polițiștii care au oprit-o în trafic și care au vrut s-o testeze cu aparatul etilotest.

Faptele s-au petrecut în plină pandemie, în februarie 2021, iar vedeta nu avea la acel moment nici declarația pe propria răspundere care era necesară pentru deplasarea pe timpul nopții.

În cadrul audierilor din sala de judecată, Lidia Buble s-a confruntat cu polițista care făcea parte din echipaj, însă declarațiile celor două se bat cap în cap.

„Mi-au bătut în geam poliţiştii, eu stăteam la semafor, mi-a cerut bani poliţistul ca să mă lase să plec, am fost şi la telefon instigată, m-au băgat pe bancheta din spate. Am scos 900 de lei, m-am aşezat în dreapta şi mi-au făcut semn să pun banii în locul acela în care se pun paharele”, a declarat Lidia Buble, care ar fi încheiat un acord de recunoaștere cu procurorii, urmând acum să aștepte verdictul magistraților.

„Nu recunosc fapta. Am oprit-o pe Lidia Buble în trafic la rugămintea colegului, am avut impresia că ea şi colegul se cunoşteau. Au vorbit în spatele maşinii de poliţie. Sunt conştientă că pot ajunge la inchisoare, dar eu nu mint”, a fost versiunea oferită judecătorilor de respectiva poliţistă.

Citește și:

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here